Kamis, 23 Oktober 2014

tembang dolanan



Ayo anak-anak, ajar nembang.

Tembang dolanan minangka sarana suka-suka lan
sinau budaya luhur.



SLUKU-SLUKU BATOK

Sluku-sluku bathok

Bathoke ela-elo

sluku
bathok

Bathoke ela-elo

Si Rama menyang Solo

Oleh-olehe payung motha

Mak jenthit lolo lobah

Wong mati ora obah

Nek obah medeni bocah

Nek urip
goleka dhuwit.

Lirik tembang dolanan yang
berjudul ‘Sluku-sluku Bathok’ tersebut
GURU KREATIF

0 komentar:

Posting Komentar

Arsip Blog